Måleri-SM 2018

Den 14-15 december är det dags för casting i Stockholm. Deltagare från hela landet kommer ta sitt första steg mot att bli Sveriges bästa målare 2018. Följ deras resa på våra sociala medier! 

Följ oss på:   facebook.com/malare.nu   Youtube   instagram.com/malare.nu

 


       
Eller följ oss på snapchat! MalerismFör mer information om tidigare års tävlingar, tävlingsmoment, bedömningskriterier och tävlingsbåsens utformning, gå in på: www.malare.nu. Vi hoppas att vi ses på castingen! 

Jonas Lindberg Måleribranschens Yrkesnämnd www.malare.nu.
Vid frågor, kontakta Maria Marteleur på Storstad medieproduktion, tel: 072-837 67 61 eller mejl: maria@storstadmedieproduktion.se

Årets tema är “Idol”
Måleri-SM 2018 har det övergripande temat ”Idol”. Temat kommer att genomsyra alla tävlingsmoment, men det är upp till varje tävlande att fritt tolka och använda sig av temat i sitt tävlingsbidrag.  

För att ansöka om att delta i Måleri-SM ska du

  • Vara född 1997 eller senare
  • Du behöver vara elev på Bygg- och anläggningsprogrammets måleriinriktning eller vara lärling hos ett måleriföretag för att delta. 

Vad innebär Måleri-SM
SM-tävlingen kommer att äga rum den 25–27 april i Uppsala.
Tävlingsmomenten är fri dekorationsmålning, tapetsering och bildöverföring.
 Guld-, silver- och bronsmedaljörerna i Måleri-SM bildar Målerilandslaget som fortsätter att tävla i EM och VM under 2018–2019. 

Vägen till Måleri-SM 2018
I december 2017 genomförs en casting:

Plats: Stockholms byggtekniska gymnasium
Datum: 14- 15 december
Tävlingsmoment: Bildöverföring, tapetsering och färgnyansering.

Röster om Måleri-SM
”Det bästa med att tävla i SM är att du har chans att bli Sveriges bästa målare. Om du vill få chans att tävla ute i världen är det här ett ypperligt tillfälle. Då kan du bli världens bästa målare!”
/Emil Eriksson, Vinnare av Måleri-SM 2016 och tävlande i Måleri-VM i Abu Dhabi 2017.

”Jag kommer alltid att minnas måleritävlingarna med glädje. Alla människor jag träffade, alla vänner jag fick och allt som jag fick uppleva under denna period har varit väldigt positivt för min personliga utveckling.”
/Jenny Albertsson, Sveriges tävlande i Måleri-VM 2015.

”Prova att tävla! Det är verkligen en upplevelse och en utmaning. Du kommer att lära dig massor. Och du kommer att träffa många roliga och intressanta människor.”
/Andreas Gärdin-Hyttsten, Sveriges tävlande i Måleri-VM 2011 och Jenny Albertssons coach i Måleri-VM 2015. 

För mer information kontakta:
maria@storstadmedieproduktion.se
Jonas.Lindberg@maleriforetagen.se

  
Nästa Föregående