Är du Sveriges bästa målare?

Fanny Larsson tävlade i Måleri-SM 2018

Varje år hålls världen runt tävlingar om vilka personer som är bäst i sin yrkesgren. Vi söker nu Sveriges bästa målare. Genom att du är med och tävlar i Måleri-SM 2020 har du chans att visa att det är du! Tävlingen genomförs av Måleribranschens Yrkesnämnd under evenemanget Yrkes-SM 2020. Tävlingen riktar sig till unga målare. 

För att ansöka om att delta i Måleri-SM ska du:
• Inte vara vara äldre än 21 år då tävlingen genomförs.
• Du behöver vara elev på Bygg- och anläggningsprogrammets måleriinriktning eller vara lärling hos ett måleriföretag för att delta (Född tidigast 1999-01-01). 

Gör så här för att delta i tävlingen:
• Spela in en kort (max 3 minuter lång) ansökningsvideo där du berättar vad du heter, hur gammal du är, om du arbetar eller studerar för tillfället och varför just du vill bli Sveriges bästa unga målare.

• Fyll i vårt ansökningsformulär senast den 18 december 2019 eller mejla info@storstadmedieproduktion.se. Ämnesrad i mejlet: Måleri-SM. Ange ditt telefonnummer i ditt mejl till oss.

Nästa steg (om du går vidare):
• Om din ansökningsvideo blir antagen kommer vi att kontakta dig senast 9 januari. I så fall är du välkommen på casting den 5 februari på Wendesgymnasiet i Kristianstad eller den 12 februari på Kista Byggnadstekniska gymnasium, Stockholm. 

Vad innebär Måleri-SM?
• SM-tävlingen kommer att gå av stapeln den 22-24 april 2020 i Helsingborg. Läs gärna mer om hela evenemanget Yrkes-SM.
• Tävlingsmomenten för målare är bland annat fri dekorationsmålning, tapetsering, färgnyansering och bildöverföring.

För mer information om tidigare års tävlingar, kika här.

Vi hoppas att vi ses på castingen!

 

Jonas Lindberg,
Måleribranschens Yrkesnämnd